Every project starts
from a..

RAW concept heeft een team van interieurarchitecten met een grote passie voor keukens. Wij houden ervan om te spelen met kleuren, materialen en nieuwe ideeën. Keukens ontwerpen en maken die het hart van een woning vormen en daarnaast van alle gemakken voorzien zijn. Schitterend design gecombineerd met een supergoede workflow en topapparatuur. 

Alles wat wij doen is maatmerk. Dat betekent dat wij al uw wensen kunnen visualiseren en bouwen. Om een goed beeld te geven van het eindresultaat, brengen wij alle ideeën samen in een gedetailleerd 3D-ontwerp. Wij begeleiden onze klanten vervolgens van A tot Z in het gehele traject: vanaf de eerste schets tot aan de laatste plint.  

 

Natuurlijk wilt u dat uw keuken voorzien is van de beste apparatuur. RAW concept heeft een unieke samenwerking met
V-Zug, maar wij kunnen uiteraard ook alle andere topmerken leveren.

Onze interieurarchitecten hebben een voorliefde voor keukens, maar denken graag mee over het complete plaatje. Op het gebied van woninginrichting en verlichting werken we dan ook samen met diverse vaste partners. Hoewel we de keuken dus meestal als startpunt nemen, adviseren we desgewenst ook graag over de rest van het interieur. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontmoet ons in de Concept Gallery in Haarlem!

Keukens

Maatwerk designkeukens, voorzien van de beste apparatuur en mooiste materialen.

Interieurs

Het complete plaatje in 3D ontworpen, inclusief verlichting en de fijnste (design)meubels.

Ontwerpen

Gedetailleerde tekeningen, gemaakt door jonge interieurarchitecten met een frisse blik.

Het team

Marius, Nick, Guy, Derk en Anne: wij vormen het team van RAW concept. Een team dat een onbevangen kijk op keuken- en interieurontwerp heeft. Daarom zijn de mogelijkheden eindeloos en de projecten altijd maatwerk.

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken of interieur. Kennismaken? Ontmoet ons Concept Gallery! 

Over ons

Onze plek in de Concept Gallery

Footer - locatie

De Concept Gallery is een plek waar designliefhebbers en architecten elkaar ontmoeten om geïnspireerd te raken. RAW concept heeft een fijne plek in de Gallery, waar we jou alle mogelijkheden rondom custom (kitchen) design kunnen laten zien. 

Bij de Concept Gallery kun je van dinsdag tot en met zaterdag binnenlopen om rond te kijken. Wil je direct advies van één van onze interieurarchitecten? Neem dan even contact op om een afspraak in te plannen.

Home - project 2

Afspraak inplannen

Laat uw gegevens achter